4 dagen City Break in Boedapest Hongarije: 84 EUR (centrale accommodatie en vluchten vanuit Eindhoven)

Altijd al Boedapest willen bezoeken? Bezoek het in september en geniet van alles wat het te bieden heeft. We vonden dit geweldige aanbod voor slechts 62 EUR / persoon voor een stedentrip van 4 dagen met retourvluchten vanuit Eindhoven en goede centrale accommodatie. Niet te missen!

We zoeken de beste vakantieprijzen, bekijk onze nieuwste artikelen voor het geval je ze hebt gemist:

Vanwege de internationale situatie en COVID-19 onveiligheid adviseren wij om te boeken met een annuleringsoptie en informeer jezelf voordat je vertrekt over specifieke voorwaarden van de bestemming.

Dit is een tip voor een vakantie op eigen gelegenheid (DIY reizen). Beperkt aantal tickets! De prijs schommelt afhankelijk van de vraag en het aantal beschikbare stoelen in het vliegtuig. Vluchten, accommodatie-opties en andere details, hieronder.

Boedapest, Hongarije: 4 nachten: vlucht + hotel: 84 EUR /pp

19 – 23 Sept

Vlucht van Eindhoven

Aanbevolen accommodatie

Vakantiedetails

Hoe te boeken? Klik op de afbeelding of op de knop “Boeken…” en wacht tot de pagina is geladen, volg de instructies en u wordt doorgestuurd naar de boekingssite. 100% veilige boeking rechtstreeks vanaf beroemde boekingssites.

Totaal voor deze vakantie

  • 84 euro / pers. | vlucht + accommodatie opt. 1
  • 104 euro / pers. | vlucht + accommodatie opt. 2
  • 138.5 euro / pers. | vlucht + accommodatie opt. 3

Onze aanbeveling voor leuke activiteiten die je kunt doen in Boedapest:

Dit is een zelfstandig vakantieaanbod en je moet jouw eigen reserveringen voor de vlucht en accommodatie maken via de bovenstaande links. De weergegeven tarieven bevatten alle belastingen. Prijzen worden geverifieerd op het moment van publicatie, maar kunnen fluctueren. Lees de veelgestelde vragen.

Deel ons verder:

Geef een reactie