Galway, Ierland, nummer 4 van 10, topsteden om te bezoeken in 2020 volgens Lonely Planet

Verrassend genoeg is de 4e stad om te bezoeken in 2020 volgens Lonely Planet helemaal in Ierland, de beroemde stad Galway

Briljant Boheemse Galway is misschien wel de meest boeiende stad van Ierland. Hier felgekleurde pubs bruisen van livemuziek en cafés bieden stoelen op de eerste rij om buskers te zien optreden. En dit jaar wordt al die creatieve uitbundigheid aangewakkerd door evenementen die de rol van de regio Galway als 2020 Culturele Hoofdstad van Europa markeren – de kalender van de stad is zo vol met activiteit als de bars met de lokale bevolking op een zaterdagavond. Verwacht straatspektakel, live en digitale kunst evenals muziek, theater en dans van wereldklasse. De slaap zal misschien moeten wachten – in Galway spelen zelfs de straatmuzikanten tot laat in de nacht. Galway, levendig en levendig, boordevol verbeelding, is de thuisbasis van een jaar lang, stadsbreed, kunstig feest. En jij bent ook uitgenodigd.

Source: https://www.lonelyplanet.com/best-in-travel/cities

We willen je graag verrassen met een aantal fantastische uitzichten vanuit Galway:

Overtuigd om deze geweldige stad te bezoeken? Boek nu je vlucht voor geweldige prijzen…

Goedkope vluchten van Nederland naar Galway (Shannon Airport)

Opmerking – Galway heeft geen internationale luchthaven en de dichtstbijzijnde luchthaven is Shannon – ongeveer 85 km, vanaf daar adviseren wij u om een auto te huren of gewoon de bus te nemen.

Van Eindhoven

Van Amsterdam

Van Rotterdam

Goedkope hotels in Galway vanaf 30 EUR/nacht/ dubbele kamer

Huur auto van Shannon Luchthaven vanaf 14 EUR/dag

Deel ons verder:

Geef een antwoord