Ryanair hoopt vanaf juli 40% van haar vluchten te herstellen

Ryanair is van plan om vanaf 1 juli een dagelijks vluchtschema van bijna 1.000 vluchten uit te voeren.

“Het is tijd om Europa weer aan het vliegen te krijgen, zodat we vrienden en families kunnen herenigen, mensen weer aan het werk kunnen laten en de Europese toeristenindustrie, die zoveel miljoenen banen biedt, opnieuw kunnen opstarten,
Ryanair zal nauw samenwerken met de volksgezondheidsautoriteiten om ervoor te zorgen dat haar vluchten waar mogelijk voldoen aan effectieve maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken. “
Eddie Wilson, CEO van Ryanair, zei in een verklaring.

Het gaat door met plannen om vluchten te hervatten en heeft een reeks nieuwe maatregelen onthuld die zijn passagiers moeten volgen. Ze bevatten:
• Temperatuurcontroles bij het binnenkomen van de luchthaven.
• Gezichtsbedekkingen moeten te allen tijde worden gedragen in de terminal en aan boord van vliegtuigen.
• Opstellen voor toiletten is aan boord verboden, met toegang op verzoek.

Dit nieuws brengt ons hoop dat we deze zomer in ieder geval naar Europa kunnen reizen. De komende weken zullen veel nieuws en updates verschijnen, dus maak een bladwijzer van onze pagina terwijl we proberen u altijd het laatste nieuws te geven over reizen en reisbeperkingen of -mogelijkheden.

Bekijk hier de goedkoopste vluchten in juli met prijzen vanaf 28 EUR voor een retourvlucht vanuit Nederland.

Bron

Deel ons verder:

Eén reactie op “Ryanair hoopt vanaf juli 40% van haar vluchten te herstellen“

  1. Ik vloog altijd zeker wel 2x per maand om andere culturen te bezoeken en vrijwel altijd met Ryanair.
    Nu KLM wordt gesteund door de regering met 4 miljoen van ons belastinggeld om zo een monopoly van multinationals te vormen lijkt me, dacht ik, dan ga ik mooi de kleinere bedrijven als Ryanair ondersteunen.

    Maar met deze restricties doen ze zelf mee aan hun eigen ondergang dus dan respecteer ik die keus en ga ik niet meer vliegen totdat er 1 maatschappij het verstand terugkrijgt en vluchten aanbiedt zonder deze belachelijke restricties.

Geef een antwoord