Alles wat je moet weten over individuele reizen of doe-het-zelfreizen van AvontuurlijkeGeest

Hier zijn enkele typische kenmerken van doe-het-zelfvakanties:

  • DIY-vakanties bestaan ​​meestal uit goedkope vluchten (Ryanair, Wizz Air) of langere vluchten (soms zelfs één nacht);
  • Accommodatie aanbiedingen zijn over het algemeen 2 of 3 sterren of zelfs 4 sterren hotels. Ze worden echter gekozen op basis van beoordeling, op basis van gastfeedback en de nabijheid van het vervoermiddel of het stadscentrum.
  • Voor onze posts nemen we alleen accommodaties in aanmerking die een gastwaardering van minimaal 8 hebben.
  • Lage tarieven voor doe-het-zelfvakanties hebben een zeer korte termijn, dus meestal zijn slechts een paar plaatsen beschikbaar tegen de weergegeven prijzen. Wat betekent dat als je van dergelijke aanbiedingen wilt profiteren, je vastberaden moet zijn!
  • Reserveringen voor vliegtickets en accommodatie worden afzonderlijk gemaakt op de websites van ticketbureaus of luchtvaartmaatschappijen.

Het hangt van je en jouw voorkeuren af ​​of de hierboven genoemde items voordelen of, integendeel, nadelen zijn.

De op de site gepubliceerde vakantieaanbiedingen zijn doe-het-zelf (doe het zelf), dus je moet zelf de nodige reserveringen maken. Tegelijkertijd hebben de aanbiedingen zeer duidelijke kenmerken die hun lage tarief bepalen:

  1. Er is geen tussenpersoon om jouw boeking en betaling te vergemakkelijken. De reisaanbiedingen bestaan ​​uit het vliegticket en de accommodatie. Je moet jouw eigen reserveringen (vlucht en / of accommodatie) maken met behulp van de knoppen en links op de reisaanbiedingspagina.
  2. Vlucht- / accommodatieprijzen zijn promotioneel en we kunnen niet garanderen dat het tarief in de loop van de tijd niet zal veranderen, dus tarieven kunnen onafhankelijk van onze kennis worden gewijzigd. Je moet opschieten om te reserveren als je verrast bent door de reisaanbieding.

Omdat we de geldigheid van de tarieven voor vliegtickets en / of accommodatie uit het vakantieaanbod niet kunnen garanderen, als je je vriendin wilt verrassen met een stedentrip in Londen of een exotisch verblijf op een eiland, raden we je aan niet lang te blijven. Op is op!

Voordelen en nadelen.

Het voordeel is dat door al deze reserveringen zelf te maken, u een ZEER goede prijs kunt krijgen. Het nadeel is dat aanbiedingen zoals deze niet lang duren, omdat prijzen soms kunnen schommelen, van uur tot uur, dus je moet snel beslissingen nemen en flexibel zijn met het programma.

Check op deze pagina goedkope vluchten voor je volgende bestemming. Of voor geweldige goedkope hotels om te verblijven – klik hier.

Als je op zoek bent naar een ander en ongewoon verblijf, kijk dan op deze pagina voor bijzondere overnachtingen.

We wensen je een geweldige en veilige reis!

Deel ons verder: