Wie zijn we?

Wij zijn een avontuurlijk gezin van 3, met een kleine jongen die de avonturen misschien nog leuker vindt dan wij 🙂

En omdat we van avonturen houden en van reizen houden, hebben we besloten om meer te reizen, leef een volledig en gelukkig leven en de beste deals te vinden. Je weet dat we geen miljonairs zijn (nog niet), dus we moeten onze reizen zo goed mogelijk budgetteren!

En we werken ook fulltime – ons voordeel is dat we een verbazingwekkend flexibel schema hebben, maar de voorgestelde deals zijn van toepassing op iedereen met een avontuurlijke geest!

We waren behoorlijk goed in het vinden van geweldige deals en veel van onze vrienden vroegen ons om die deals te delen … en het een leidde tot het ander, dus hier is ons blog met reisaanbiedingen!

Wat betekent een DIY (doe het zelf) vakantie?

Een doe-het-zelfvakantie is er een waarin u zelf al uw reserveringen kunt maken. Het is een vakantie waar je van alles geniet en je zeker weet dat je de best mogelijke prijs hebt omdat je alle andere onnodige kosten verlaagt.

Kun je me helpen de nodige reserveringen voor een vakantie te maken?

Allereerst zijn we geen reisbureau!!!

Vanwege de beperkte tijd en het grote aantal aanvragen, kunnen we u alleen begeleiden om uw eigen reserveringen voor vlucht en / of accommodatie te maken. Het is eenvoudig en snel.

Waar vind je reisaanbiedingen?

We zoeken dagelijks op de zoekmachines, op de sites van de ticketbureaus en op de luchtvaartmaatschappijen de beste reisaanbiedigen en dan publiceren we ze op onze website.

Hotels aanbiedingen

Onze kwaliteitscriteria voor het zoeken van hotels: prijs, afstand van het stadscentrum en klantbeoordeling (de beste hotels). Meestal vinden we superaanbiedingen van meer dan fatsoenlijke locaties die 3-4 keer minder kosten dan een hotel in een brochure van een reisbureau. 🙂

Waarom zijn de prijzen die u laat zien veel lager dan de prijzen voor een reisbureau? Is dit vals spelen?

We vinden de deals op de zoekmachines en we delen ze met u, we vragen niet om geld en de reserveringen worden gemaakt op een website van derden – meestal rechtstreeks van de luchtvaartmaatschappij of van bekende boekingswebsites(booking.com of hotels.com) . We publiceren alleen links naar de veiligste reserveringswebsites of zoekmachines om ervoor te zorgen dat u weet waar u naartoe wordt omgeleid. Test het als je ons niet gelooft 🙂

Als ik een goed aanbod zie, moet ik dan nu boeken of een paar dagen wachten?

BOEK NU! Als u van een aanbieding houdt, boek deze dan onmiddellijk en niet later, omdat latere prijzen kunnen veranderen. Geloof ons niet? Wacht maar af 🙂

Ik probeerde te boeken, maar de prijzen waren hoger dan in de simulatie. Waarom?

De prijzen in onze simulaties zijn die op de website van de luchtvaartmaatschappijen of agentschappen. Er zijn meestal twee redenen waarom de prijs van een vliegticket kan verschillen van die van de simulatie:

  1. omdat de vraag naar de aankoop groot is, is het vliegticket toegenomen
    Pas op! De uiteindelijke prijs wordt beïnvloed door factoren zoals de stoelkeuze in het vliegtuig, het gekozen type bagage, de gebruikte betaalmethode, enz. Gezien het feit dat dit allemaal persoonlijke keuzes zijn, maar ook omdat we niet in staat zijn om ze allemaal in overweging te nemen, vindt u op AvontuurlijkeGeest altijd het basistarief voor het vliegticket (inclusief luchthavenbelastingen).
     
  2. In het geval van accommodatie-simulaties werken de dingen op een vergelijkbare manier. De prijzen zijn die gevonden op de website van het bureau. In sommige gevallen is het de uiteindelijke prijs en in andere gevallen kan het bureau extra kosten toevoegen.

Zijn transacties veilig?

Allereerst worden er geen reserveringen of transacties rechtstreeks via onze website gemaakt. We verwijzen u alleen door naar reissites met een zeer goede online reputatie of luchtvaartmaatschappijen waar u goedkope vluchten kunt boeken. We vragen geen persoonlijke of betalingsinformatie online!

Ik heb andere vragen, hoe neem ik contact met jullie op?

Wij adviseren u om ons een bericht te sturen op onze Facebook-pagina Avontuurlijke Geest. we proberen zo snel mogelijk te reageren

Deel ons verder: