Aanbieding tot 31.07! Geweldige accommodatie vanaf 34,95 EUR / nacht bij Fletcher hotels.

Deze geweldige aanbieding is terug!

Geniet samen van een hotelovernachting voor 2 personen in één van de bijna 100 unieke 3-of 4 sterrenhotels van Fletcher Hotels! Nu voor maar €34,95 voor 2 personen* (normaal €79,-). Vouchers zijn tot en met 31 juli 2021 te verzilveren, waardoor je ook op een later moment kunt genieten van jouw hotelovernachting. Nu voor maar €34,95* voor 2 personen (normaal €79,-).

Klik hier om te boeken en je voucher te kopen.

Netwerk van Fletcher hotels:

Voorwaarden:

–  Hotelovernachting voor 2 personen, exclusief ontbijt
– De voucher is te verzilveren t/m 31 juli 2021
– Deze actie is op basis van een tweepersoonskamer, verblijf per één persoon niet mogelijk
– Keuze uit bijna 100 unieke 3- of 4-sterren* Fletcher hotels in Nederland
– Alle hotels zijn kindvriendelijk
– Beschikbaarheid is te zien na het inloggen met de unieke vouchercode
– De hond mee? In een aantal hotels is het mogelijk om een huisdier mee te nemen. Informeer bij het gereserveerde hotel naar de mogelijkheden en de eventuele extra kosten
– Het is mogelijk om op basis van beschikbaarheid maximaal 3 achtereenvolgende nachten te boeken. Bij het maken van de reservering kun je bij het invullen van je gegevens de extra vouchercodes invullen.

Klik hier om te boeken en je voucher te kopen.

*Verblijven in het 4-sterren hotel kost €5,- extra p.p.p.n. Weekendverblijf (verblijf op vrijdag- en/of zaterdagnacht) kost €10,- extra p.p.p.n. Deze extra kosten dienen betaald te worden bij het verzilveren van de voucher.

Top activiteiten in Nederland:

Dit is een zelfstandig vakantieaanbod en je moet jouw eigen reserveringen voor de vlucht en accommodatie maken via de bovenstaande links. De weergegeven tarieven bevatten alle belastingen. Prijzen worden geverifieerd op het moment van publicatie, maar kunnen fluctueren. Lees de veelgestelde vragen.

Deel ons verder:

Geef een antwoord