City Break Pisa: 88 EUR (retourvlucht en centrale overnachting)

Mis de kans niet om de Toren van Pisa te zien. En met een geweldige prijs is het jammer om de kans te missen. 88 EUR voor 3 nachten City Break in Pisa met vlucht vanuit Eindhoven en een geweldige centrale overnachting.

We zoeken de beste vakantieprijzen, bekijk onze nieuwste artikelen voor het geval je ze hebt gemist:

Vanwege de internationale situatie en COVID-19 onveiligheid adviseren wij om te boeken met een annuleringsoptie en informeer jezelf voordat je vertrekt over specifieke voorwaarden van de bestemming.

Dit is een tip voor een vakantie op eigen gelegenheid (DIY reizen). Beperkt aantal tickets! De prijs schommelt afhankelijk van de vraag en het aantal beschikbare stoelen in het vliegtuig. Vluchten, accommodatie-opties en andere details, hieronder.

Pisa, Italie: 3 nachten: vlucht + hotel: 88 EUR /pp

27 – 30 Sept

Vlucht van Eindhoven

Aanbevolen accommodatie

Vakantiedetails

Hoe te boeken? Klik op de afbeelding of op de knop “Boeken…” en wacht tot de pagina is geladen, volg de instructies en u wordt doorgestuurd naar de boekingssite. 100% veilige boeking rechtstreeks vanaf beroemde boekingssites.

Totaal voor deze vakantie

  • 88 euro / pers. | vlucht + accommodatie opt. 1
  • 122.5 euro / pers. | vlucht + accommodatie opt. 2
  • 131.5 euro / pers. | vlucht + accommodatie opt. 3

Onze aanbeveling voor leuke activiteiten die je kunt doen in Pisa:

Dit is een zelfstandig vakantieaanbod en je moet jouw eigen reserveringen voor de vlucht en accommodatie maken via de bovenstaande links. De weergegeven tarieven bevatten alle belastingen. Prijzen worden geverifieerd op het moment van publicatie, maar kunnen fluctueren. Lees de veelgestelde vragen.

Deel ons verder:

Geef een reactie