De beste reisbestemmingen voor Februari

We hebben de beste (en goedkoopste) reisbestemmingen geselecteerd om te voor Februari. We hebben ook de beste en goedkopste vluchten voor deze bestemmingen geselecteerd. Velen zijn het koude weer al beu, terwijl anderen nog steeds genieten van wintersport. We hebben de beste plaatsen om in februari te reizen gevonden, zodat je je perfecte winteruitje kan plannen.

Rio de Janeiro, Brazilië

Een overvloed aan aantrekkelijke stranden, waaronder Surfer’s favoriete Prainha Beach en badpak-optionele Abrico, zijn te vinden in deze Braziliaanse kuststad. In februari wordt het vermaarde favoriete festival van iedereen gehouden: The Carnival of Rio. Van 21-29 februari in 2020, deze weeklange viering, aangeduid als “de grootste show op aarde”, omvat parades, live muziek, straatfeesten, optredens, dansen, praalwagens en kleurrijke kostuums. Kras dit van je bucketlist en ga in februari naar Rio!

Goedkoop vlucht naar Rio in Februari – Hotel

IBIZA, SPANJE

Het is de beste tijd om Ibiza te ervaren zoals de lokale bevolking het kent – amandelbomen bloeien roze-wit met bloesem; strandbars en terrasjes niet overvol; en de tapas en drankjes zijn goedkoop. Koopje is geen woord dat te vaak wordt geassocieerd met deze Balearen, maar zonder de drukte van de club, zoeken eigenaren ernaar klanten te lokken met deals. En de geweldige zon van de Middellandse Zee!

Goedkoop vlucht naar Ibiza in Februari – Hotel

Lapland – Finland

Vakantie in de maand februari in Fins Lapland is het meest verbazingwekkende waar je ooit van kunt dromen, want het is een van de beste plaatsen om te bezoeken in februari in Europa. Wanneer je ’s nachts met je metgezel rondloopt, heb je ook een grote kans om die ongrijpbare, wervelende verlichting in de nachtelijke hemel door de aurora te spotten.

Goedkoop vlucht naar Rovaniemi- Lapland in Februari – Hotel

Singapore

In februari zijn de temperaturen en luchtvochtigheid vrij mild (volgens de normen van Singapore). Met hun passie voor groen design heeft een stadsgezicht zowel stimulerend als duurzaam gemaakt (zie de Supertree Grove, een verzameling verlichte verticale tuinen die eruit zien als iets uit Avatar ). Chinees Nieuwjaar in februari ziet de stad op haar meest uitbundige: handig, het markeert ook de afname van de moesson. Laat de virusbesprekingen je reisstemming niet verpesten 🙂

Goedkoop vlucht naar Singapore in Februari – Hotel

Venetië, Italië

Nog een carnaval! 🙂 Februari is carnaval ook in Venetië, waardoor het ofwel de allerbeste tijd is, of de slechtste om deze stad te bezoeken. Edelmannen klinken zwaarden op het San Marcoplein, courtisanes gehuld in rode zijde drijven over het Canal Grande op gepluimde gondels, en vergulde maskers laten royalty’s vrij rondlopen onder de gewone mensen.

Goedkoop vlucht naar Venetië in Februari – Hotel

Auckland, Nieuw-Zeeland

Auckland, gelegen op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland, is de grootste stad van dat land. Februari brengt zomers weer, met weinig regenval. Het landschap van Nieuw-Zeeland is adembenemend mooi. Stijgende bergen, kloven uitgehouwen door gletsjers, donderende watervallen en slapende vulkanen bieden ontzag en avontuur in gelijke mate.

Goedkoop vlucht naar Auckland in Februari – Hotel

San Juan, Puerto Rico

De hoofdstad van Puerto Rico is een van de populairste Caribische bestemmingen, en als je eenmaal bezoekt, zul je zien waarom. De geschiedenis, cultuur, mensen, eten, stranden en resorts bieden alles wat een bezoeker zou willen. De geplaveide straten van de stad dateren ongeveer 500 jaar en historische kerken, huizen, forten, musea en cafés getuigen van zijn geschiedenis.

Goedkoop vlucht naar San Juan in Februari – Hotel

Jeruzalem, Israel

In februari is Israël vrijwel leeg van toeristen, dus je hebt onbelemmerde toegang tot bijna alle sites zonder in rijen te wachten. Als u op zoek bent naar de beste kamers in de beste hotels en de beste gidsen, is dit het moment om te gaan. De temperaturen zijn mild en je kunt in vrede een van de oudste steden ter wereld bezoeken die als heilig wordt beschouwd voor de drie grote Abrahamitische religies – jodendom, christendom en islam.

Goedkoop vlucht naar Tel Aviv in Februari – Hotel (met de bus van Tel Aviv naar Jeruzalem)

Als je onze artikelen en onze geweldige aanbiedingen leuk vindt, vergeet dan niet om je aan te melden voor de nieuwsbrief en onze Facebook-pagina Avontuurlijke Geest leuk te vinden.

Deel ons verder: