Malta, 7 nachten: 250 EUR (vlucht vanuit Eindhoven en geweldige accomodatie)

Nog geen plannen voor de zomervakantie? Wat dacht u van een geweldige vakantie op Malta voor een geweldige prijs? Wat is het addertje onder het gras? Geen vangst hier, gewoon een geweldig doe-het-zelf-reisaanbod. 250 EUR per persoon voor een vakantie van 7 dagen eind augustus, met retourvluchten vanuit Eindhoven en geweldige accommodatie. Boek het nu!

Kijk ook onze blogartikel over wat kun je in Malta doen – hier!

We zoeken de beste vakantieprijzen, bekijk onze nieuwste artikelen voor het geval je ze hebt gemist:

Vanwege de internationale situatie en COVID-19 onveiligheid adviseren wij om te boeken met een annuleringsoptie en informeer jezelf voordat je vertrekt over specifieke voorwaarden van de bestemming.

Dit is een tip voor een vakantie op eigen gelegenheid (DIY reizen). Beperkt aantal tickets! De prijs schommelt afhankelijk van de vraag en het aantal beschikbare stoelen in het vliegtuig. Vluchten, accommodatie-opties en andere details, hieronder.

Mata: 7 nachten: vlucht + hotel : 250 EUR /pp

29 Aug – 5 Sept

Vlucht van Eindhoven

Aanbevolen accommodatie

Vakantiedetails

Hoe te boeken? Klik op de afbeelding of op de knop “Boeken…” en wacht tot de pagina is geladen, volg de instructies en u wordt doorgestuurd naar de boekingssite. 100% veilige boeking rechtstreeks vanaf beroemde boekingssites.

Totaal voor deze vakantie

  • 249.5 euro / pers. | vlucht + accommodatie opt. 1
  • 291 euro / pers. | vlucht + accommodatie opt. 2
  • 325 euro / pers. | vlucht + accommodatie opt. 3

Onze aanbeveling voor leuke activiteiten die je kunt doen in Malta:

Dit is een zelfstandig vakantieaanbod en je moet jouw eigen reserveringen voor de vlucht en accommodatie maken via de bovenstaande links. De weergegeven tarieven bevatten alle belastingen. Prijzen worden geverifieerd op het moment van publicatie, maar kunnen fluctueren. Lees de veelgestelde vragen.

Deel ons verder:

Geef een reactie