Vakantie in eigen land. 3 megakortingen voor attractieparken: Slagharen, Toverland en Julianatoren.

We zetten onze reeks berichten en geweldige reisaanbiedingen “Vakantie in eigen land” voort met 3 geweldige kortingen voor pretparken:

1. In Attractie- en Vakantiepark Slagharen ga je als een echte avonturier op ontdekkingsreis door het Wilde Westen. Bestel nu je tickets met 50% korting! – vanaf 14.95 EUR per persoon.

Voor een Wild West avontuur ga je natuurlijk naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Hier rol je van het ene avontuur in het ander. Zo val je in de Free Fall van 40 meter hoogte naar beneden en voel je de frisse wind door je haren waaien wanneer je in de Gold Rush door het Wilde Westen vliegt. Heb je van al die avonturen trek gekregen? In het park kun je smullen van heerlijk belegde broodjes tot aan malse western hamburgers voor de stoere cowboys en cowgirls.

Wil je de nacht doorbrengen om het gebied te bezoeken, klik dan hier om geweldige goedkope hotels in de buurt van Vakantiepark Slagharen te bekijken.

2. Beleef een onvergetelijke dag met de hele familie bij Attractiepark Toverland! Betreed de betoverende werelden met ruim 35 attracties met prijzen vanaf 27 EUR. Klik hier om te boeken!

Ontdek je eigen magie in Attractiepark Toverland. Ben jij een echte snelheidsduivel, houd je van klimmen en klauteren of ben je een echte waterrat? Betreed de betoverende werelden met ruim 35 attracties en shows.

Wil je de nacht doorbrengen om het gebied te bezoeken, klik dan hier om geweldige goedkope hotels in de buurt van Attractiepark Toverland te bekijken.

3 . Kom naar Kinderpretpark Julianatoren en beleef een onvergetelijke dag met Jul & Julia! Bestel nu vanaf 20 EUR!

Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn is het leukste kinderpretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10  jaar.

Wil je de nacht doorbrengen om het gebied te bezoeken, klik dan hier om geweldige goedkope hotels in de buurt van Julianatoren te bekijken.

Dit is een zelfstandig vakantieaanbod en je moet jouw eigen reserveringen voor de vlucht en accommodatie maken via de bovenstaande links. De weergegeven tarieven bevatten alle belastingen. Prijzen worden geverifieerd op het moment van publicatie, maar kunnen fluctueren. Lees de veelgestelde vragen.

Deel ons verder:

Geef een reactie