3 fantastische strandhotels vanaf 66 EUR / nacht in Nederland

Vakantie in eigen land!
Vandaag hebben we een selectie van 3 fantastische strandhotels voor een vakantie in eigen land met prijzen vanaf 66 EUR / nacht.

We zoeken de beste vakantieprijzen, bekijk onze nieuwste artikelen voor het geval je ze hebt gemist: 7 nachten op Sardinië: 209 EUR / Geweldige accommodatie vanaf 34,95 EUR / nacht / Geweldige familievakantie, huur een EuroParcs – Chalet met prijzen vanaf 200 EUR

Vanwege de internationale situatie en COVID-19 onveiligheid adviseren wij om te boeken met een annuleringsoptie en informeer jezelf voordat je vertrekt over specifieke voorwaarden van de bestemming.

Optie 1: Hotel Bos en Duin Oostkapelle


Aanbieding: 3 Nachten in 4* Strandhotel aan de Zeeuwse kust vanaf 66 EUR/nacht. – Klik hier voor meer info.

Omgeven door uitgestrekt bos- en duingebied
Op loopafstand van het schoonste strand van Nederland

Optie 2: Strandhotel Het Hoge Duin

Supersale Aanbieding 2 Nachten in Zeezicht Kamer met balkon in 4* Hotel Wijk aan Zee incl. parkeren vanaf 69 EUR/nacht – klik hier voor meer info.

Hotel is prachtig gelegen in de duinen van Wijk aan Zee
Heerlijk uitwaaien aan het Noordzeestrand

Optie 3: Strand Hotel Vigilante Makkum

Supersale Aanbieding , heerlijk genieten in prachtig 4* Strand Hotel aan het IJsselmeer vanaf 69 EUR/nacht – Klik hier voor meer info

Direct aan het strand en de levendige boulevard
Relaxte vakantiesfeer met vele leuke winkeltjes en surfshops

Dit is een zelfstandig vakantieaanbod en je moet jouw eigen reserveringen voor de vlucht en accommodatie maken via de bovenstaande links. De weergegeven tarieven bevatten alle belastingen. Prijzen worden geverifieerd op het moment van publicatie, maar kunnen fluctueren. Lees de veelgestelde vragen.

Deel ons verder:

Geef een reactie