Aanbieding: Burgers’ Zoo zomeravonden €16,50/pp

Vakantie in eigen land!

Maak een wereldreis binnen één dag tijdens jouw bezoek aan Burgers’ Zoo en beleef een onvergetelijk avontuur met het hele gezin! Koop nu jouw tickets met €7,50 korting. Koop nu je ticket!

Ga op ontdekkingsreis bij Burgers’ Zoo en zie de verschillende leefomgevingen van de dieren. Kom de neushoornvogel ontdekken in de Bush, de neushoorns in de Safari, één van de zeekoeien in de grootste overdekte Mangrove van de wereld, duik in 8 miljoen liter water in de Ocean. En vergeet natuurlijk de groots opgezette speeltuinen niet.

Met jouw ticket ben je welkom van 15.00 – 20.00 uur. Tijdens het reserveren geef je een aankomsttijd aan. Gekochte tickets zijn geldig van 11 juli t/m 23 augustus 2020.

Burgers’ Zoo zomeravonden aanbieding

Locatie
Antoon Van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem

Vanwege de maatregelen werkt Burgers’ Zoo met tijdsloten en is het verplicht om te reserveren. Deze actie geldt voor de avondopeningen van Burgers’ Zoo.

We zoeken de beste vakantieprijzen, bekijk onze nieuwste artikelen voor het geval je ze hebt gemist:

Zoek je een hotel in Arnhem? Klik hier voor de beste prijzen en hotel deals in Arnhem.

Leuke activiteiten in Arnhem:

Dit is een zelfstandig vakantieaanbod en je moet jouw eigen reserveringen voor de vlucht en accommodatie maken via de bovenstaande links. De weergegeven tarieven bevatten alle belastingen. Prijzen worden geverifieerd op het moment van publicatie, maar kunnen fluctueren. Lees de veelgestelde vragen.

Deel ons verder:

Geef een reactie