Rodos, 7 nachten in augustus: 234 EUR (rechtstreekse terugvlucht vanuit Amsterdam en accommodatie in Rhodos-stad)

Rodos is een van de mooiste eilanden van Griekenland die ook vol geschiedenis zit. Als je je zomervakantie wilt combineren: zon en geschiedenis dan is Rodos de perfecte plek. Het DIY-reisaanbod dat we in augustus hebben gevonden, is voor 7 nachten in Rhodos-stad en directe retourvluchten vanuit Amsterdam, alles voor slechts 234 EUR/persoon. Goede deal!

We zoeken de beste vakantieprijzen, bekijk onze nieuwste artikelen voor het geval je ze hebt gemist:

Vanwege de internationale situatie en COVID-19 onveiligheid adviseren wij om te boeken met een annuleringsoptie en informeer jezelf voordat je vertrekt over specifieke voorwaarden van de bestemming.

Dit is een tip voor een vakantie op eigen gelegenheid (DIY reizen). Beperkt aantal tickets! De prijs schommelt afhankelijk van de vraag en het aantal beschikbare stoelen in het vliegtuig. Vluchten, accommodatie-opties en andere details, hieronder.

Rodos, Griekenland: 7 nachten: vlucht + hotel : 234 EUR /pp

19 – 26 Aug

Vlucht van Amsterdam

Aanbevolen accommodatie

Vakantiedetails

Hoe te boeken? Klik op de afbeelding of op de knop “Boeken…” en wacht tot de pagina is geladen, volg de instructies en u wordt doorgestuurd naar de boekingssite. 100% veilige boeking rechtstreeks vanaf beroemde boekingssites.

Totaal voor deze vakantie

  • 234 euro / pers. | vlucht + accommodatie opt. 1
  • 259.5euro / pers. | vlucht + accommodatie opt. 2
  • 350.5 euro / pers. | vlucht + accommodatie opt. 3

Onze aanbeveling voor leuke activiteiten die je kunt doen in Rodos:

Dit is een zelfstandig vakantieaanbod en je moet jouw eigen reserveringen voor de vlucht en accommodatie maken via de bovenstaande links. De weergegeven tarieven bevatten alle belastingen. Prijzen worden geverifieerd op het moment van publicatie, maar kunnen fluctueren. Lees de veelgestelde vragen.

Deel ons verder:

Geef een reactie