City Break Milaan, 3 nachten in August: 95 EUR (vlucht en centraal 3-sterren hotel)

Wil je Milaan bezoeken in augustus? Ga shoppen en geniet van dit juweel van Noord-Italië? Met goedkope vluchten in heel augustus is dit een geweldige bestemming voor een stedentrip. Het DIY-vakantieaanbod dat we hebben gevonden, is voor een retourvlucht vanuit Eindhoven en een geweldig 3-sterrenhotel in het centrum van de stad, allemaal voor slechts 95 EUR / persoon.

architecture blue sky buildings city
Photo by Francesco Ungaro on Pexels.com

We zoeken de beste vakantieprijzen, bekijk onze nieuwste artikelen voor het geval je ze hebt gemist:

Vanwege de internationale situatie en COVID-19 onveiligheid adviseren wij om te boeken met een annuleringsoptie en informeer jezelf voordat je vertrekt over specifieke voorwaarden van de bestemming.

Dit is een tip voor een vakantie op eigen gelegenheid (DIY reizen). Beperkt aantal tickets! De prijs schommelt afhankelijk van de vraag en het aantal beschikbare stoelen in het vliegtuig. Vluchten, accommodatie-opties en andere details, hieronder.

Milaan, Italië: 3 nachten: vlucht + hotel : 95EUR /pp

09 – 12 Aug

Vlucht van Eindhoven

Aanbevolen accommodatie

Vakantiedetails

Hoe te boeken? Klik op de afbeelding of op de knop “Boeken…” en wacht tot de pagina is geladen, volg de instructies en u wordt doorgestuurd naar de boekingssite. 100% veilige boeking rechtstreeks vanaf beroemde boekingssites.

Totaal voor deze vakantie

  • 94.5 euro / pers. | vlucht + accommodatie opt. 1
  • 99.5 euro / pers. | vlucht + accommodatie opt. 2
  • 130 euro / pers. | vlucht + accommodatie opt. 3

Onze aanbeveling voor leuke activiteiten die je kunt doen in Milaan:

Dit is een zelfstandig vakantieaanbod en je moet jouw eigen reserveringen voor de vlucht en accommodatie maken via de bovenstaande links. De weergegeven tarieven bevatten alle belastingen. Prijzen worden geverifieerd op het moment van publicatie, maar kunnen fluctueren. Lees de veelgestelde vragen.

Deel ons verder:

Geef een reactie