Aanbieding Safaripark Beekse Bergen vanaf 15.75 EUR/persoon + 2 Extra verborgen deals

Vakantie in eigen land!

Ga op bezoek bij het grootste safaripark van de Benelux en aanschouw de ruim 1400 wilde dieren: Safaripark Beekse Bergen. Geniet van de prachtige natuur die het park te bieden heeft en kom helemaal tot rust.

a deze zomer op safari in eigen land! Bewonder de uitgestrekte natuur, sta oog in oog met wilde dieren én ontdek de spannende verhalen die achter de natuur schuilgaan. Ontdek het Safaripark Beekse Bergen te voet, met de boot of kies voor avontuur met je eigen auto. Van zó dichtbij heb je wilde dieren nog nooit gezien! Kortom, of je nu van avontuur houdt of van ontspanning, Safaripark Beekse Bergen biedt voor ieder wat wils.

Geniet van deze speciale aanbieding met een korting tot 30%, tickets vanaf 15.75 EUR/persoon

Voorwaarden

– In verband met de coronamaatregelen is het verplicht om voorafgaand aan jouw bezoek een reservering te plaatsen via voor een bezoekdatum. Je kunt de reservering plaatsen na aanschaf van jouw ticket. Op het ticket staat in een stappenplan uitgelegd hoe het reserveren precies werkt. Plaats je reservering z.s.m. na aanschaf van jouw ticket, de beschikbaarheid kan hard gaan.
– Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Beekse Bergen.
– Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
– Als je met de auto komt dien je verplicht vooraf een uitrijticket aan te schaffen tijdens het plaatsen van je reservering op de website van Beekse Bergen.
– Ticket is excl. toegang tot Speelland Beekse Bergen.

Extra verborgen deals:

Extra 1: Ingang bij Speelland Beekse Bergen – prijs vanaf 6.95 EUR /persoon – klik hier om te boeken!

Extra 2: Combineer je dagje uit bij Safaripark of Speelland Beekse Bergen met een overnachting op Vakantiepark Beekse Bergen, zodat jij niets mist van de indrukwekkende natuur en wilde dieren. Nu al te boeken vanaf €280,- per verblijf met €125,- korting!

We zoeken de beste vakantieprijzen, bekijk onze nieuwste artikelen voor het geval je ze hebt gemist:

Leuke activiteiten rond de Safaripark en in Noord Brabant:

Dit is een zelfstandig vakantieaanbod en je moet jouw eigen reserveringen voor de vlucht en accommodatie maken via de bovenstaande links. De weergegeven tarieven bevatten alle belastingen. Prijzen worden geverifieerd op het moment van publicatie, maar kunnen fluctueren. Lees de veelgestelde vragen.

Deel ons verder:

Geef een reactie