Bali kan in Oktober weer opengaan voor toeristen

Bali, een van de meest populaire bestemmingen in Zuidoost-Azië, zou in oktober weer open kunnen gaan voor toeristen. Er is nog geen officiële datum vastgesteld en het is niet duidelijk wat voor soort beslissingen zullen worden genomen over buitenlanders die het land binnenkomen.

Vanaf maart zijn de grenzen van het Indonesische eiland Bali gesloten en kunnen alleen hun burgers of familieleden binnen. De pandemie werd zeer goed gecontroleerd door de autoriteiten van Bali.

Het totale aantal met coronavirus geïnfecteerde mensen in Indonesië heeft de 20.000 overschreden, terwijl er op Bali iets meer dan 400 gevallen zijn.

Als het aantal besmette mensen blijft dalen, hoopt de minister van toerisme het eiland in oktober te heropenen, met gezondheidsprotocollen voor buitenlandse toeristen en hotels.

Samen met Bali zouden Manado en Batam ook in oktober kunnen openen. Goed Nieuws voor een avontuurlijke geest! 🙂

De minister van Toerisme zei dat hij in juni promotiecampagnes zou starten om bestemmingen zoals Seminyak en het schiereiland Bukit nieuw leven in te blazen.

Leuke dingen te doen in Bali:

Ik hoop dat je ons artikel leuk vond, laat hieronder een reactie achter of op onze Facebook of Instagram pagina en toon wat liefde door deze pagina leuk te vinden en te delen. 🙂

Veilige reizen!

Bron

Deel ons verder:

Geef een reactie