Droomvakantie op de Maldiven, 9 nachten in Maafushi: 933 EUR (strandhotel met ontbijt en retourvluchten)

We hebben zojuist ons blogartikel gepubliceerd: 30 dingen om te weten voordat je de Maldiven bezoekt. Als je ervan overtuigd bent om deze paradijselijke plek genaamd de Malediven te bezoeken, is dit de beste tijd.
We vonden dit geweldige aanbod voor 9 nachten op het eiland Maafushi, een geweldige 3* strandaccommodatie inclusief ontbijt en retourvluchten vanuit Amsterdam.
*De boottransfer van de luchthaven van Male naar Maafushi duurt ongeveer 45 minuten en kost ongeveer 15-25 USD, afhankelijk van het type boottransfer. Maart is de beste tijd om te gaan, goede prijzen en niet zo druk op de eilanden. Boek het nu!

Dit is een verouderde aanbieding, bekijk de nieuwste doe-het-zelf reisaanbiedingen op deze pagina – klik hier!

Dit is een zelfstandig vakantieaanbod en je moet jouw eigen reserveringen voor de vlucht en accommodatie maken via de bovenstaande links. De weergegeven tarieven bevatten alle belastingen. Prijzen worden geverifieerd op het moment van publicatie, maar kunnen fluctueren. Lees de veelgestelde vragen.

Deel ons verder:

Eén reactie op “Droomvakantie op de Maldiven, 9 nachten in Maafushi: 933 EUR (strandhotel met ontbijt en retourvluchten)“

Geef een reactie