Cappadocië, Turkije, Last minute, 5 nachten 191 EUR (retourvluchten en accommodatie)

Haal je koffers klaar want je vertrekt in Cappadocië, Turkije. Geniet van dit geweldige aanbod en bezoek Cappadocië. Cappadocia is losgemaakt van een verhaal en speelt zich af op de dorre vlakten van Anatolië. Het is een geologische eigenaardigheid die wordt gevormd door honingraat- en rotsheuvels van niet-aardse schoonheid.

We vonden een geweldige accommodatie in een van de stenen grotten voor 5 nachten met retourvluchten vanuit Amsterdam voor een verbazingwekkende prijs van 191 EUR per persoon

We zoeken de beste vakantieprijzen, bekijk onze nieuwste artikelen voor het geval je ze hebt gemist: De goedkoopste vluchten naar Ibiza / Zomervakantie op Curacao, 2 weken in het paradijs voor 748 EUR / Juni in Marrakesh, Marokko 128 EUR voor 4 nachten

Dit is een tip voor een vakantie op eigen gelegenheid (DIY reizen). Beperkt aantal tickets! De prijs schommelt afhankelijk van de vraag en het aantal beschikbare stoelen in het vliegtuig. Vluchten, accommodatie-opties en andere details, hieronder.

Cappadocië, Turkije , 5 nachten: vlucht + hotel: 191 EUR /pp

Vlucht van Amsterdam

Aanbevolen accommodatie

Accomodatie optie 2

Accomodatie optie 3

Vakantiedetails

Totaal voor deze vakantie

  • 190.5 euro / pers. | vlucht + accommodatie opt. 1
  • 199 euro / pers. | vlucht + accommodatie opt. 2
  • 259.5 euro / pers. | vlucht + accommodatie opt. 3

Overige goedkope vluchtgegevens

Vlucht van Amsterdam

Vlucht van Rotterdam

Dit is een zelfstandig vakantieaanbod en je moet jouw eigen reserveringen voor de vlucht en accommodatie maken via de bovenstaande links. De weergegeven tarieven bevatten alle belastingen. Prijzen worden geverifieerd op het moment van publicatie, maar kunnen fluctueren. Lees de veelgestelde vragen.

Deel ons verder:

One Reply to “Cappadocië, Turkije, Last minute, 5 nachten 191 EUR (retourvluchten en accommodatie)”

Geef een antwoord