De meest geïnstagramde eilanden ter wereld

Ben je op zoek naar inspiratie voor uw volgende reis of vakantie op een fantastische plek?

Hier is de top van de meest instagrambare eilanden ter wereld, volgens www.tourlane.com. De ranglijst omvat 50 eilanden op 6 continenten en is ontworpen om toeristen van over de hele wereld te inspireren op zoek naar virtuele ontspanning of de volgende vakantiebestemming.

Tourlane overwoog alleen eilanden met meer dan 100.000 hashtags op Instagram, met uitsluiting van soevereine landen zoals IJsland.

Bali staat bovenaan de ranglijst met meer dan 60 miljoen hashtags op het Instagram-platform, gevolgd door Ibiza met ongeveer 16 miljoen en Sicilië met bijna 13 miljoen hashtags.

1 – Bali

Wel bekend als het “Eiland van de Goden”, is Bali synoniem geworden met sociale media zelf. De buitengewone schoonheid en populariteit bij millennials betekent dat het verreweg het meest geïnstagramde eiland ter wereld is

2 – Ibiza

Ontdekkingsreizigers van Ibiza vinden een bruisend nachtleven op het eiland, maar ook schilderachtige, afgelegen dorpjes en verlaten stranden die het de perfecte plek maken voor yoga en ontspanning. U zult het uitnodigende blauwe water rond dit eiland onmogelijk kunnen weerstaan.

3 – Sicilië

Sicilië, het grootste van de eilanden in de Middellandse Zee, heeft een rijke en gevarieerde geschiedenis en met een aantrekkelijk klimaat en een heerlijke keuken is het een favoriet onder reizigers over de hele wereld.

Het continent met de meeste eilanden in de Top 50 is Europa, met 26, gevolgd door Noord-Amerika met 14 en Azië met 6 eilanden.

Hier is de volledige top van tourlane.com, om van te genieten en inspiratie op te doen voor je volgende vakantie.

Ik hoop dat je ons artikel leuk vond, laat hieronder een reactie achter of op onze Facebook of Instagram pagina en toon wat liefde door deze pagina leuk te vinden en te delen. 🙂

Veilige reizen!

Bron

Deel ons verder:

Geef een reactie