Sicilië bezoeken deze zomer? Kijk wat de Italiaanse eiland van plan is om deze zomer toeristen te lokken.

We schreven al over welke plannen Griekenland heeft om dit jaar het toerisme te herstellen – klik hier – laten we nu eens kijken wat Italianen op tafel brengen!

De regionale Siciliaanse regering is zo wanhopig om haar verwoeste toerisme-industrie nieuw leven in te blazen zodra de blokkering van het coronavirus is opgeheven, dat ambtenaren grote financiële prikkels beloven aan avontuurlijke toeristen.

En het wordt een avontuur om deze zomer te reizen!

Een budget van $ 54 miljoen is ingesteld om het Italiaanse eiland te helpen zijn aantrekkingskracht op bezoekers te vergroten door te betalen voor een genereus deel van hun bezoek. De regionale regering van Sicilië heeft een plan opgesteld om tot de helft van de vluchtkosten van toeristen te betalen en de toeristen voor een op de drie hotelovernachtingen te betalen.

Geweldige deal zouden we zeggen! als het de komende maanden wat rustiger aankomt, kan deze stimulans sommige toeristen naar het Italiaanse eiland terugbrengen.

Daarnaast spreekt hetzelfde project over het afzien van alle vergoedingen aan musea en historische locaties op het eiland, dit zal Sicilië deze zomer een aantrekkelijke bestemming maken … afhankelijk van de internationale situatie en evolutie van de coronavirus pandemie.

Italië behoort tot een aantal Europese landen, waaronder Spanje, dat methoden overweegt om sociale afstanden op stranden toe te passen.

Vergeet ook niet het feit dat Sicilië ook een van de meest instagrammed eilanden ter wereld is … dus nog een goede reden om dat op de lijst te zetten voor deze zomervakantieplannen … voor de avontuurlijke geest tenminste 🙂 Tellen ons in!

Ik hoop dat je ons artikel leuk vond, laat hieronder een reactie achter of op onze Facebook of Instagram pagina en toon wat liefde door deze pagina leuk te vinden en te delen. 🙂

Veilige reizen!

Bron

Deel ons verder:

Geef een reactie