Indrukwekkend! Funchal, Madeira 5 nachten, 151 EUR (retour vluchten, accommodatie en auto verhuur)

Dit is een aanbieding die je NIET mag missen, boek deze nu totdat de prijzen stijgen.

Bezoek Madeira met zijn aangename kleuren die de zintuigen kalmeren met verschillende tinten groen tegen een azuurblauwe zee – het kenmerk van de subtropen. De meeste mensen die hier wonen, vinden dat Madeira zo ongeveer het meest perfecte klimaat ter wereld heeft – het regent slechts soms en het is nooit te warm of te koud.

Het individuele reisaanbod dat we voor u hebben gevonden, is voor een accommodatie van 5 nachten in Funchal, Madeira, retourvlucht vanuit Amsterdam (directe vluchtoptie ook beschikbaar, maar duurder) en huur auto (de vluchten arriveren laat in de nacht en de retourvlucht vertrekt ’s nachts zodat de een auto huren is een must om te besparen op transport). Alles voor slechts 151 EUR / persoon.

Dit is een verouderde aanbieding, bekijk de nieuwste doe-het-zelf reisaanbiedingen op deze pagina – klik hier!

Dit is een zelfstandig vakantieaanbod en je moet jouw eigen reserveringen voor de vlucht en accommodatie maken via de bovenstaande links. De weergegeven tarieven bevatten alle belastingen. Prijzen worden geverifieerd op het moment van publicatie, maar kunnen fluctueren. Lees de veelgestelde vragen.

Deel ons verder:

Eén reactie op “Indrukwekkend! Funchal, Madeira 5 nachten, 151 EUR (retour vluchten, accommodatie en auto verhuur)“

Geef een reactie