Kan niet reizen vanwege de reisverbod? Bezoek deze virtuele attracties en musea vanaf je luie stoel. UPDATED!

Bijgewerkt op 28/03/2020 – zie hieronder.

Het is een moeilijke situatie voor ons allemaal, waarbij het “reisvirus” door ons bloed stroomt. En met de huidige situatie waarin reisverboden van kracht zijn, plus het feit dat velen van ons onder huisvergrendeling staan … Dit maakt het een reiziger met een avontuurlijke geest niet gemakkelijk. 🙁

Maar wanhoop niet, we hebben een geweldige verzameling links en bronnen gevonden om vanaf je luie stoel te reizen. Er zijn honderden gratis bronnen beschikbaar om de wereld rond te reizen en de wonderen te zien … voorlopig vanuit jouw huis!
Later, als de zaken weer normaal zijn geworden, kan je deze plaatsen in het echt bezoeken. 🙂

Museum Views Google Arts & Culture

De meest complexe bron van gratis virtuele attracties en musea is te vinden in de Museum Views van het Google Arts & Culture-project. Toen we dit artikel schreven, hadden ze al 3.468 museum- en attractieweergaven in hun collectie. Indrukwekkend toch? We hebben bijvoorbeeld virtueel het Piazza San Marco vanuit Venetië bezocht en het was geweldig …. 🙂

Link: https://artsandculture.google.com/project/streetviews

Het Louvre Museum uit Parijs

Het Louvre uit Parijs biedt 4 fantastische virtuele rondleidingen: tentoonstelling: de komst van de kunstenaar ‘, Egyptische oudheden, middeleeuws Louvre en Galerie d’Apollon.

Link: https://www.louvre.fr/en/visites-en-ligne

The British Museum, Londen

Dwaal virtueel door het British museum van Londen en bekijk een scala aan artefacten naast culturele schatten zoals de oude Rosetta-steen.

Link: https://britishmuseum.withgoogle.com/

International Space Station

Volg een virtuele rondleiding door het internationale ruimtestation van NASA! Er is een reeks coole YouTube-video’s die je door hun station leiden.

Link: https://www.nasa.gov/mission_pages/station/main/suni_iss_tour.html

Metropolitan Museum of Art, New York

De MET 360 ° Project biedt zes korte video’s die kijkers over de hele wereld uitnodigen om de kunst en architectuur van The Met virtueel op een frisse, meeslepende manier te bezoeken. Het is gemaakt met sferische 360 ° -technologie en stelt kijkers in staat om enkele van de iconische ruimtes van het museum als nooit tevoren te verkennen.

Link: https://www.metmuseum.org/art/online-features/met-360-project

Smithsonian  National Museum of Natural History, Washington DC

Met de virtuele rondleidingen door het Smithsonian, National Museum of Natural History kunnen bezoekers zelf begeleide, kamer-voor-kamer-rondleidingen maken van geselecteerde exposities en ruimtes in het museum vanaf hun desktop of mobiele apparaat. Bezoekers hebben ook toegang tot geselecteerde collecties en onderzoeksgebieden op onze satellietondersteunings- en onderzoeksstations, evenals eerdere tentoonstellingen die niet langer te zien zijn.

Link: https://naturalhistory.si.edu/visit/virtual-tour

Lincoln Memorial, Washington DC

Bekijk de panorama’s van het Lincoln Memorial. Klik en sleep om de dingen van dichtbij te bekijken, zodat je inscripties kunt lezen. Ze hebben ook een kaart van het hele monument, waardoor het gemakkelijk is om snel van locatie naar locatie te gaan.

Link: https://www.nps.gov/featurecontent/ncr/linc/interactive/deploy/index.htm#/panoramas

Buckingham Palace, Verenigd Koninkrijk

Buckingham Palace, een iconisch gebouw en officiële residentie van The Queen, is het middelpunt geweest van vele momenten van nationale viering. Het is ook een druk werkgebouw dat jaarlijks tienduizenden mensen verwelkomt via de poorten voor investeringen, tuinfeesten, publiek en andere evenementen.
Verken dit prachtige gebouw via hun virtuele rondleidingen.

Link: https://www.royal.uk/virtual-tours-buckingham-palace

Monterey Bay Aquarium, Californië

Het Monterey Bay Aquarium in Californië heeft live webcams voor een groot aantal van hun exposities. Hun webcams zijn live van 9.30 tot 17.00 uur. Pacific tijd. Bekijk hun koraalrif, pinguïns, haaien en meer!

Link: https://www.montereybayaquarium.org/animals/live-cams

Salvador Dali Museum, Figueres, Catalonië

Het Dalí Theater-Museum is het grootste surrealistische object ter wereld. Het is gevestigd in het voormalige stadstheater, een 19e-eeuws bouwwerk dat aan het einde van de Spaanse Burgeroorlog is verwoest. Op de ruïnes besloot Dalí om zijn museum te creëren.

Link: https://www.salvador-dali.org/en/museums/dali-theatre-museum-in-figueres/visita-virtual/

We werken dit bericht actief bij met nieuwe bronnen – bezoek ons binnenkort terug 🙂

Maak een bladwijzer van deze pagina omdat deze waardevolle virtuele reisbronnen bevat en we zullen proberen deze bij te werken met de meest recente en nieuwste coole virtuele tours in de toekomst.

Deel dit bericht met al je vrienden en help ze zich niet te vervelen door de onderstaande opties voor delen te gebruiken, bezoeke onze Facebook– en Instagram-pagina voor nog meer geweldige inhoud!

Deel ons verder:

Geef een reactie