Top 3 exotische bestemmingen aanbevolen door Avontuurlijke Geest

Je was op vakantie, maar ben je moeer teruggekomen dan je bent vertrokken? En de donkere kringen zijn er nog steeds. Natuurlijk, het brons is op je lichaam, dat de zon opkomt en alles vangt wat beweegt, maar het ziet niet het licht, noch de aura om je heen. Er is geen rust!

Waar rust je uit, als alles wat je deed op vakantie dat was van, wat iedereen op vakantie doet, rende? Met honderden andere toeristen die net zo inspirerend zijn als jij bent om jezelf tegelijkertijd in beeld te schieten op dezelfde plek?! Dat er mensen naar elke bekende toeristische attractie trekken?

En hoe ontspan je?

We raden een vakantie aan op een afgelegen en exotische plek. Hier is onze top 3:

1. Tobago, het Caribisch gebied

Tobago


Je vakantie zou moeten beginnen bij Englishman’s Bay, die niet echt Engels is, maar de tientallen exotische vogels die hun tijd nemen in de palmentuin nabij het strand.

Baden in de Caribische Zee, een wandeling op het strand, dan een pauze van vermoeidheid, blijf treuren op het strand tot de honger toeslaat.

Met de resterende tijd na je vakantie, investeer het met je hoofd en ga naar Pigeon’s Point. Hier wacht een strand op je, wat jammer is om niet te profiteren zoals je het beste kent: luieren onder een kokospalm, en opnieuw. Klikt goed?

Relax in Tobago

2. Bali


Schrijver Elizabeth Gilbert koos Bali om haar beroemde Eat, Pray, Love reis en boek af te maken. We kunnen niet zeggen dat we haar de schuld geven.

Bali lijkt een van de meest rustige en ontspannende plekken op aarde. Er zijn maar weinig plaatsen die een moderne balans kunnen vinden tussen moderniteit en kwaliteitsinfrastructuur met rust, vrede en natuurlijke schoonheid. Paradijs op aarde!

Je kunt liefde, avontuur, rust en verlichting krijgen in Bali.

Je kunt Bali niet bereiken en je niet zomaar terugtrekken in het midden van een rijstterras, dan tel de tinten groen. Geloof ons, dit zal je een tijdje bezig houden.

Een andere serieuze taak is om naar de exotische vogels te kijken en vervolgens de goden bij de huizen van de lokale bevolking te tellen.

3. Zanzibar

Deel ons verder:

Geef een reactie