De beste bestemmingen om te bezoeken in Januari.

We hebben de beste (en goedkoopste) bestemmingen geselecteerd om te bezoeken in Januari. We hebben ook de beste vluchten voor deze bestemming geselecteerd. Januari is een van de beste tijden om jezelf op weg te helpen in een vakantie of stedentrip – je hebt al verschillende maanden van donkere ochtenden en donkere avonden doorgemaakt en je hebt nog een aantal van deze maanden te gaan.

Rome, Italië

Er zijn genoeg redenen om in januari verliefd te worden op Rome. Het weer is helemaal niet slecht en de stad is niet druk. Je hebt veel ruimte om echt te genieten van alle geweldige dingen die Rome te bieden heeft. Bekijk onze complete gids over Rome bezoeken – klik hier.

Goedkoop vlucht naar Rome in Januari – Hotel

Valletta, Malta

Valletta is uitstekend, niet alleen voor het goede weer, maar de prijzen zijn dramatisch verlaagd in januari, wat betekent dat er geweldige deals te krijgen zijn. Met een lange, oude geschiedenis – dit is de stad om ruïnes te bekijken die dateren uit 3.200 voor Christus, ingewikkelde 16e-eeuwse barokke kathedralen en ronddwalen in bewaarde paleizen.

Goedkoop vlucht naar Malta in Januari – Hotel

Athene, Griekenland

De zomermaanden in Athene kunnen ondraaglijk zijn vanwege de hoeveelheid toeristen – zowel buitenlandse als lokale – die samen in de straten van de stad proppen en proberen ruimte te vinden op de populaire locaties. Waarom niet bezoeken in januari en de plaats voor jezelf hebben. Maak kennis met de Akropolis en geniet van de stad vol geschiedenis.

Goedkoop vlucht naar Athene in Januari – Hotel

Brugge, België

Bekend om zijn vintage look en koloniale structuren, ziet de eeuwenoude stad Brugge er in de winter prachtig uit vanwege het prachtige decor dat het nieuwe jaar verwelkomt. Om nog maar te zwijgen over dat is DICHT en u kunt met de trein of met de bus gaan.

Sevilla, Spanje

Sevilla is omzoomd met sinaasappelbomen die in en uit de gotische architectuur weven en het is de maanden december en januari dat de vruchten bloeien. De stad heeft veel te bieden voor het oog en je moet genieten van een goed Spaans restaurant!

Goedkoop vlucht naar Sevilla in Januari – Hotel

En… enkele leuke exotische bestemmingen met goedkope vluchten:

Sri Lanka

Sri Lanka is een van de warme plaatsen om te bezoeken in januari. Dit eilandretraite heeft prachtige stranden, charmante heuvelstations, opwindende dieren in het wild en erfgoedmonumenten.

Goedkoop vlucht naar Sri Lanka in Januari – Hotel

Costa Rica

Januari is weer een van de mooiste tijden van het jaar voor een wintervakantie, midden in het droge Costa Ricaanse seizoen. Het is vaak de enige keer in het hoogseizoen dat u een last-minute reis kunt plannen en toch uw eerste keuze van de beste eigenschappen kunt hebben.

Goedkoop vlucht naar Costa Rica in Januari – Hotel

Bali

Bali is het hele jaar door een bestemming, maar voor reizigers die op zoek zijn naar een rustige vakantie, is januari gewoon de perfecte tijd. Deze plek wordt ook beschouwd als een van de beste plaatsen om te bezoeken in januari. In deze maand wordt het grootste deel van het toeristische publiek opgeruimd en naar huis gegaan; wat betekent dat je rustigere stranden en concurrerende hoteltarieven hebt om naar uit te kijken.

Goedkoop vlucht naar Bali in Januari – Hotel

Deel ons verder: